Dulo Schimmel

Over ons

Wij werken voor particulieren, VvE's, woningbouwverenigingen en bedrijven

Schimmels maken geen onderscheid tussen een woning en bedrijfspand. Overal waar het vochtig is voelen schimmels zich thuis. Wij werken dan ook voor particuliere woningbezitters, huurders, VvE’s, woningbouwverenigingen en bedrijven. En we werken nauw samen met aannemers bij restauratie- en nieuwbouwprojecten. 

Dulo schimmel verwijdering

Wij hebben certificaten van A tot Z: van Amerika tot Zweden

In landen als Amerika, Zweden en Duitsland zijn ze veel verder met schimmelbestrijding. Zo mag de luchtvochtigheid in Nederland 70% zijn. Terwijl in Amerika een luchtvochtigheidsnorm geldt van maximaal  45%. Kennis is onze kracht. Wij hebben cursussen in schimmelverwijdering gevolgd in Amerika, Zweden en Duitsland en zijn daarvoor in al die landen gecertificeerd.

Zo nodig maken wij vooraf een inventarisatierapport

Gaat het om een groot schimmelprobleem? Dan starten wij bij voorkeur met een inventarisatie om de situatie in kaart te brengen. Wij onderzoeken de schimmelplekken en geven aan hoe we deze het beste kunnen verwijderen. Daarnaast sporen wij de bron op, waardoor de schimmels zijn ontstaan. En we beschrijven hoe we het vochtprobleem fundamenteel gaan oplossen. Op basis van dit rapport maken we een plan van aanpak en offerte.

schimmel op de muren

Schimmelverwijdering volgens de regels

DULO Schimmelverwijdering is een betrouwbaar en gecertificeerd schimmelverwijderingsbedrijf. Onze specialisten verwijderen de schimmel volledig en efficiënt, veilig en milieuvriendelijk. Wij zorgen dat de schimmelverwijdering ook voor de mensen in de woning of het gebouw geen enkel gevaar oplevert. Wij dragen beschermende kleding, handschoenen, oogbescherming en overige persoonlijke berschermingsmiddelen (BPM). De schimmels verwijderen we duurzaam met speciaal daarvoor bestemde biologische reinigingsmiddelen. De stof verwijderen we met HEPA reinigings- en afzuigapparatuur en een HEPA stofzuiger. En we zorgen ervoor dat de materialen die niet kunnen worden gereinigd volgens alle regels veilig worden verwijderd en afgevoerd.

Kortom, bij DULO Schimmelverwijdering houden wij ons aan de voorwaarden waaraan wij moeten voldoen, volgen we de procedurele voorschriften strikt op en nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht.