Dulo Schimmel

Onze aanpak

Bij Dulo Schimmelverwijdering pakken we het probleem aan bij de bron

Allereerst gaan we op zoek naar de bron van alle ellende: de veroorzaker van de vochtige of natte plekken. Zodra we die gevonden hebben, lossen we het vochtprobleem op. Zodat de schimmel niet meer terugkomt. 

schimmelplekken

Onze aanpak om schimmels duurzaam te verwijderen

Wij verwijderen schimmels duurzaam met biologische reinigingsmiddelen. Onze specialisten dragen daarbij speciale beschermingsmiddelen en zetten de volgende 4 stappen. Vanzelfsprekend staat daarbij de veiligheid van de gebruikers van de woning of het bedrijfspand en onze medewerkers voorop. Bij DULO Schimmelverwijdering staat MVO niet alleen voor Maatschappelijk Verantwoord maar ook voor Milieu Vriendelijk Ondernemen. Wij maken de beschimmelde ruimtes duurzaam schoon.

1.

Om te beginnen isoleren wij de met schimmel aangetaste ruimte(s)

Allereerst schermen we de met schimmel aangetaste ruimte(s) met folie af van de rest van het pand of de woning. Daarnaast plakken we ventilatieroosters in ramen en deuren en afzuigsystemen af.

2.

We zetten het besmette gedeelte in onderdruk

Door het creëren van de juiste luchtdruk voorkomen we dat schimmeldeeltjes zich kunnen verplaatsen naar schone ruimtes. Doordat de schone ruimtes een positieve luchtdruk hebben ten opzichte van de beschimmelde ruimte, kan de schimmel zich niet verspreiden. Om de lucht in de beschimmelde ruimtes te zuiveren, gebruiken we een onderdruk met hepa-filter.

3.

We maken de beschimmelde vertrekken schoon met biologische middelen

We spuiten de schimmels in met biologische middelen en laten dit 20 minuten intrekken. Vervolgens maken we alle beschimmelde oppervlaktes schoon met een HEPA-stofzuiger. Daarmee beperken we het aantal losse schimmeldeeltjes dat tijdens de schoonmaak vrij zou kunnen komen tot een minimum.

4.

Tenslotte zorgen we dat er van schimmel geen spoor meer te bekennen is

Nadat we de schimmels gedood hebben met onze biologische reinigingsmiddelen, stofzuigen we de ruimte nog één keer grondig met de HEPA-stofzuiger. Zodat er weer een mooie schone ruimte ontstaat, die volledig vrij is van schimmel. Na afronding van de werkzaamheden overhandigen wij u een opleverdocument.